James Franco gaat les geven op een High School

Dit maakte de acteur vrijdagavond bekend op zijn Instagram.

James Franco, student van het leven en docent 'Film Studies' op NYU en USC, zal binnenkort les gaan geven op een high school. Dit maakte de acteur afgelopen vrijdagavond bekend op zijn Instagram.

James roept jonge inwoners van Californië op om zich in te schrijven voor de filmklas, bestaande uit acht delen, op de Silicon Valley's Palo Alto High School.

Het inschrijfformulier voor de workshop zegt niets over James Franco, wel staat er dat 'de docent een hele bekende regisseur en acteur is, die ondersteund zal worden door een team van professionals'. Ook staat er op het formulier dat James en zijn team op zoek zijn naar '24 studenten die geïnteresseerd zijn in het maken van films en willen helpen met het produceren van een film die aan het eind van het jaar zal worden getoond op een Film Festival' als het een behoorlijk eindresultaat bereikt.

Om toegelaten te worden tot de klas, moeten de scholieren een essay van 200 woorden schrijven over waarom juist zij toegelaten moeten worden en wat ze zullen meenemen naar de lessen. Daarnaast moeten ze ook nog een filmpje met hun telefoon maken.




NieuwsFilm

meest populair