'Halloween Returns'-regisseur wil Gillian Jacobs rekruteren

De actrice uit de tv-serie 'Community' zou voor Michael Myers een goede tegenspeler zijn.

Updates over nieuwe delen in horrorseries zoals Friday the 13th en Halloween komen sporadisch voor, maar als ze opduiken dan worden we weer getrakteerd. Drie maanden terug kwamen we er bijvoorbeeld achter hoe het 11e hoofdstuk in de laatstgenoemde titel zal luiden: Halloween Returns. Daarnaast werd er ook al een plot ontsluierd. Nu heeft regisseur Marcus Dunstan (The Collector, The Collection) aangegeven wie hij in een mogelijke hoofdrol zou willen zien.

Gedurende een interview met Darnell Weeks van The Myers Fan onthulde hij Community-actrice Gillian Jacobs graag in zijn volgende film te willen zien. "Ik vind die actrice echt leuk," opende Dunstan. "Ze staat bekend om komedie met 'Community', en desondanks kende ik haar daar oorspronkelijk niet van. Ik kende haar van een film genaamd 'Gardens of the Night,' wat een van de meest hartverscheurende drama's is. En ze speelt uitstekend. Ik vroeg me af of deze geweldige artiest zoiets weer zou willen doen. Dat denk ik wel."

Met Dunstans voorliefde voor de actrice uit Bad Milo! zou het niet zo vreemd zijn als hij haar een hoofdrol zou toevertrouwen. Het is dan nog maar de vraag welke rol hij voor haar op het oog zou hebben, want het vrijgegeven plot beschrijft twee tieners en een volwassene man. Een jongen en een meisje willen de executie van seriemoordenaar Michael Myers bijwonen, maar deze loopt uit de hand, waardoor de koelbloedige man de touwtjes weer in handen krijgt. De volwassene man is een sheriff die de zaak zal onderzoeken. Het karakter, Gary Hunt, zat tevens in Halloween II.

Dunstan heeft samen met Patrick Melton het scenario op papier gezet. Wanneer ze willen beginnen met filmen is nog niet bekend. Dunstant heeft echter nog wel gewaagde uitspraken gemaakt over deze film, die kwalitatief op zichzelf zou moeten staan, zoals The Dark Knight.



NieuwsFilm

meest populair