Hoofdrol voor Ronda Rousey in de 'Road House' reboot

De originele actiefilm had de in 2009 overleden Patrick Swayze in de hoofdrol.

Het werk van de in 2009 overleden Patrick Swayze heeft al geleid tot een nieuwe versie van Red Dawn (2012) en een herziening van Point Break die in januari 2016 uit zal komen. Daarnaast wordt er ook werk gemaakt van een reboot van Road House (1989), maar in plaats van een nieuwe mannelijke hoofdrolspeler heeft MGM gekozen voor een vrouw. Variety meldt dat UFC-stoeipoes Ronda Rousey de hoofdrol zal gaan spelen.

Het origineel gaat over Dalton (Swayze), een man met een donker verleden die nu als uitsmijter werkt in een bar. Hij krijgt niet alleen te kampen met moeilijke klanten maar ook met de beruchte Brad Wesley (Ben Gazzara), die het stadje in zijn greep houdt. Dalton belooft de stad te bevrijden van de tirannie en knoopt een relatie aan met de mooie dokter Elizabeth Clay (Kelly Lynch).

Er wordt momenteel druk gezocht naar de juiste schrijver(s) om het scenario te verzorgen. Regisseur Rob Cohen, die eerder nog bij het project betrokken was, lijkt niet langer in beeld te zijn. Wat er ook gebeurt, de productie zal volgend jaar van start gaan.



NieuwsFilm

meest populair