Algemeen

Opnames 'Jeepers Creepers 3' begin 2016 van start

Victor Salva neemt wederom de regie voor zijn rekening.

door Zilko Tarici op 13.09.2015 om 17:17 in Algemeen
Myriad Pictures heeft vandaag aangekondigd dat de productie van Jeepers Creepers 3 binnenkort van start zal gaan. Victor Salva, schrijver/regisseur van de twee vorige delen, zal opnieuw deze rollen voor zijn rekening nemen. Daarnaast keren ook acteurs Jonathan Breck en Brandon Smith terug.

In het nieuwe deel keert Smith terug als sergeant Davis Tubbs, die zal samenwerken met een speciaal team om de Creeper (Breck) voor eens en altijd uit te schakelen. Daarnaast komen we er ook achter waar de Creeper nu precies vandaan komt.

American Zoetrope's Francis Ford Coppola, die ook de eerste twee films produceerde, produceert Jeepers Creepers 3 samen met Kirk Shaw en Surai Gohill. De opnames van de film moeten in het eerste kwartaal van 2016 beginnen.

15 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

JamesBond

Avatar

De eerste twee films zijn guilty pleasures voor mij :D Ergens ben ik wel heel erg benieuwd naar het derde film!

dawgrule

Avatar

Het allereerste deel was misschien wel een van mijn allereerste horrorfilms. Zeker op het begin met de truck, de lichamen in de kelder e.d. zorgde voor een horror mysterie. Maar zijn gezicht haalde veel van die spanning en mysterie weg, dat was jammer. Over deel 2 kan ik me alleen nog vaag een schoolbus herinneren.

JamesBond

Avatar

dawgrule "(...) Over deel 2 kan ik me alleen nog vaag een schoolbus herinneren."


Deel twee was ook heel homo-erotisch, dat was ook heel grappig :D

Frietgezicht

Avatar

JamesBond "De eerste twee films zijn guilty pleasures voor mij :D Ergens ben ik wel heel erg benieuwd naar het derde film!"


Dat heb ik dus ook,guilty pleasures en op zich zou de Jeeper Creeper zelf zo in het lijstje killers mogen bij Chucky, Pinhead, Leatherface, Voorhees, Freddy en Michael alleen heeft nog weinig films op zijn naam staan dus maybe iets teveel eer nog.

Wel benieuwd hoe ze het aanpakken want de 23 dagen waren voorbij dus zou die 23 jaar later pas weer tevoorschijn mogen komen.

Die 2 acteurs zeggen mij weinig,vast 2 gasten uit die bus uit deel 2.

dawgrule

Avatar

Frietgezicht "Dat heb ik dus ook,guilty pleasures en op zich zou de Jeeper Creeper zelf zo in het lijstje killers mogen bij Chucky, Pinhead, Leatherface, Voorhees, Freddy en Michael alleen heeft nog weinig films op zijn naam staan dus maybe iets teveel eer nog.

Wel benieuwd hoe ze het aanpakken want de 23 dagen waren voorbij dus zou die 23 jaar later pas weer tevoorschijn mogen komen.

Die 2 acteurs zeggen mij weinig,vast 2 gasten uit die bus uit deel 2."


Jonathan Breck was blijkbaar de Creeper

Voor de geïnteresseerden; de volledige eerste film op youtube :P

JamesBond

Avatar

dawgrule "Jonathan Breck was blijkbaar de Creeper"


En die ander was de agent uit het eerste deel.

Ed Crane

Avatar

JamesBond "Deel twee was ook heel homo-erotisch, dat was ook heel grappig :D"


Die homo-erotische laag in een film met tieners (en gruwelijk geweld) is eigenlijk juist vrij morbide, aangezien de regisseur een veroordeelde pedoseksueel is die de jongste van de drie acteurs uit zijn film Clown House seksueel heeft misbruikt tijdens de opnames van die film...

JamesBond

Avatar

Ed Crane "Die homo-erotische laag in een film met tieners (en gruwelijk geweld) is eigenlijk juist vrij morbide, aangezien de regisseur een veroordeelde pedoseksueel is die de jongste van de drie acteurs uit zijn film Clown House seksueel heeft misbruikt tijdens de opnames van die film..."


Nu voel ik me opeens schuldig over mijn opmerking.

Ed Crane

Avatar

Ach, niet veel mensen weten het en Disney liet die vent een aantal jaren daarna gewoon een film maken, dus jou kan niks kwalijk worden genomen Smiley face

JamesBond

Avatar

Ed Crane "Ach, niet veel mensen weten het en Disney liet die vent een aantal jaren daarna gewoon een film maken, dus jou kan niks kwalijk worden genomen Smiley face"


Nou ja, het punt is dat ik het wel wist, maar toen je het zo zijn vond ik mijn opmerking opeens heel stom en ongepast klinken, terwijl ik het echt niet op die manier bedoelde...

Kamajiisama

Avatar

Als de Creeper maar niet CGI wordt.....,ben benieuwd

jeroen92

Avatar

Kamajiisama "Als de Creeper maar niet CGI wordt.....,ben benieuwd"


als Jonathan Breck terugkeert zal de crepeer niet cgi worden denk ik Smiley face

wel raar dat als die politieman uit deel 1 terugkeert, als de creeper pas binnen 23 jaar 23 dagen actief is dan zit er 46 jaar tussen deel 1 en 3.
dan zal onze agent al minstens 70 jaar moeten zijn

Frietgezicht

Avatar

jeroen92 "als Jonathan Breck terugkeert zal de crepeer niet cgi worden denk ik Smiley face

wel raar dat als die politieman uit deel 1 terugkeert, als de creeper pas binnen 23 jaar 23 dagen actief is dan zit er 46 jaar tussen deel 1 en 3.
dan zal onze agent al minstens 70 jaar moeten zijn"


Deel 2 speelde zich in dezelfde 23 dagen af als deel 1

Blockbuster

Avatar

Meneer Salva is idd een vieze pedo, maar dat doet niks af aan de kwaliteit films die hij levert, want Jeepers Creepers is lekker eng en smerig.

M0vieFreak

Avatar

Kan weer een leuke horror film worden. Smiley face

NieuwsFilm

meest populair