Stevige eerste trailer first person-actiefilm 'Hardcore'!

Volledig opgenomen vanuit het oogpunt van het hoofdpersonage.

Hieronder zie je de eerste trailer van de film Hardcore, een stevige actiefilm die is opgenomen in een 'first person'-stijl. Alles wat er gebeurt zien we door de ogen van het hoofdpersonage Henry. De film is geregisseerd door muzikant Ilya Naishuller en geproduceerd door Timur Bekmambetov, bekend van onder meer Wanted (2008).

De opmerkelijke film gaat in première tijdens het Toronto International Film Festival. Verdere releasedata zijn niet bekend. Eind 2014 zagen we al een eerste clip uit Hardcore en er zijn rollen weggelegd voor onder meer Danila Kozlovsky, Haley Bennett en Sharlto Copley.


In Hardcore wordt een man wakker en hij herinnert zich niets, wat misschien te maken heeft met het feit dat zijn vrouw hem net weer tot leven heeft gewekt. Ze zegt dat hij Henry heet en dat hij een cyborg is. Vijf minuten later wordt ze gekidnapt en is het aan Henry om haar te redden. De dader is Akan, een megalomane psychopaat met telekinetische krachten en een gigantisch leger van huurlingen achter zich. Henry bevindt zich in Rusland en iedereen heeft het op hem voorzien, behalve dan de mysterieuze Jimmy.

NieuwsFilm

meest populair