Gerucht: Warner Bros. en DC werken aan Booster Gold/Blue Beetle-film

Het DC Extended Universe lijkt er een titel bij te krijgen.

Warner Bros. en DC Entertainment zouden volgens The Tracking Board werken aan een extra titel in hun DC Extended Universe, de tegenhanger van Marvel Studios' Marvel Cinematic Universe. Het zou gaan om een film rond de personages Booster Gold en Blue Beetle.

De nieuwe film in het drukke DCEU zou een “superhelden buddy cop-film” worden rond de twee zeer geliefde comic-personages. Booster Gold is de superhelden-identiteit van Michael Jon Carter, een man uit de 25 eeuw die terugreist naar het hedendaagse DC universum. Met zijn futuristische technologie vormt hij zichzelf om tot een superheld die alleen gaat voor het bestrijden van de misdaad in plaats van populariteit, iets wat Blue Beetle juist wel najaagt met zijn heldendaden.

Volgens The Tracking Board zou de regie in handen komen van Greg Berlant, producent van tv-series Arrow, The Flash en Supergirl. De website Heroic Hollywood voegt hieraan toe dat Zak Penn (schrijver X-Men: The Last Stand, The Incredible Hulk) in beeld is om het script te schrijven.

Van 2016 tot en met 2020 staat maar liefst tien film gepland in het DCEU. Tussendoor zouden ook nog films verschijnen rond Batman en Superman.



NieuwsFilm

meest populair