Misha Collins maakt LinkedIn profiel voor Donald Trump

Volgens de acteur kon de zakenman wel wat hulp gebruiken bij de zoektocht naar een nieuwe baan.

Misha Collins, bekend van onder andere Supernatural en Karla, is de afgelopen dagen druk bezig geweest voor Donald Trump. De acteur, die zelf in een ver verleden stage heeft gelopen in het Witte Huis, heeft namelijk een LinkedIn profiel voor de zakenman aangemaakt. Dit zou volgens Misha de zoektocht naar een nieuwe baan aardig versnellen.

Donald Trump, die in juni liet weten dat hij zich kandidaat stelde voor het Amerikaanse presidentschap, is volgens de Amerikaanse media 'de meest gehate Republikeinse kandidaat uit de historie'.

"Ik zie dat je nog steeds op zoek bent naar een nieuwe baan (en debatteert)," aldus Misha Collins tegen Donald Trump op Twitter. "Om de zoektocht iets te versnellen, heb ik dit handige profiel voor je aangemaakt."



Helaas werd enkele uren na de tweet van Misha, het profiel op LinkedIn offline gehaald. Maar niet getreurd, we hebben screenshots van het lachwekkende profiel:













Mocht het nou zo zijn dat Donald het Witte Huis net niet zal halen, ook dan hoeft hij zich geen zorgen te maken. Misha heeft namelijk al een passende vacature gevonden voor de zakenman. Iemand op Craigslist zoekt namelijk nog een assistent voor zijn kattencircus.



NieuwsFilm

meest populair