Video

Nieuwe 'Point Break' trailer is in alles extreem

Kan de film het succes van het origineel uit 1991 evenaren of zelfs overtreffen?

door Jan-Peter Rook op 18.09.2015 om 17:44 in Video
Warner Bros. Pictures komt met onderstaande nieuwe trailer van Point Break, een remake van de gelijknamige actiefilm uit 1991. De rollen van Johnny Utah en Bodhi, destijds gespeeld door Keanu Reeves en Patrick Swayze, staan nu op naam van Luke Bracey en Édgar Ramírez. Ericson Core regisseerde de film met een script van Kurt Wimmer.

De jonge FBI-agent Johnny Utah infiltreert bij een sluw team van sensatiebeluste topatleten. Dit collectief, dat wordt geleid door de charismatische Bodhi, wordt ervan verdacht op extreem ongewone manieren misdrijven uit te voeren. Het is aan Utah om te bewijzen dat Bodhi en zijn mannen verantwoordelijk zijn voor tal van misdrijven.

Point Break, met verder rollen voor o.a. Teresa Palmer en Ray Winstone, stormt op 7 januari 2016 onze bioscopen binnen.


12 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Hexagone

Avatar

Ik hoop dat dit zo hard flopt dat ze oude klassiekers dan in de toekomst met rust laten.

benjamin

Avatar

Bij de eerste trailer zou je nog kunnen denken dat het misschien kan werken als onbedoelde komedie, dit ziet er gewoon saai uit.

JamesBond

Avatar

Een goede film wordt dit hoogstwaarschijnlijk niet, maar ik zou liegen als ik zou zeggen dat ik dit er niet vermakelijk uit vindt zien.

johnwayne

Avatar

Ik beken dat ik niet zit te wachten op alweer een remake, waarvan het enige wat men toe te voegen heeft CGI is.

YOLO

Avatar

Ah ja we hebben nog altijd het orgineel. Maar deze remake mag de naam Point Break (nog) niet dragen (uitgaande van de trailers).

horizon

Avatar

En toch kan het met hedendaagse technieken werken.

Zeker als je bedenkt dat een bloackbuster als Jurassic World minder fouten bevat dan een gerenommeerde film als Apocalypse Now.

Dus gewoon die stunts goed in beeld brengen met strakke editing.

En het origineel was zeker ok maar nu niet de film die de meeste mensen opnoemen als ze aan een actiefilm terugdenken.

benjamin

Avatar

horizon "Zeker als je bedenkt dat een bloackbuster als Jurassic World minder fouten bevat dan een gerenommeerde film als Apocalypse Now."
Misschien op puur technisch vlak, maar ik zie geen reden waarom dat zo belangrijk zou zijn. Dat het script van Jurassic World veel meer twijfelachtige zaken vertoont is een grotere invloed op de beleving van de films dan dingen die veel mensen niet opmerken.

WizardOfOss

Avatar

Als ik het dus goed begrijp hebben ze een paar uitstekende acteurs (Ray Winstone, Delroy Lindo) voor de bijrollen, maar twee inwisselbare nobodies voor de hoofdrollen? En voor de rest veel overdreven spektakel om de aandacht af te leiden. Nee, commercieel zal ie het origineel misschien wel gaan overtreffen, maar iets zegt me dat die hele remake ook net zo snel weer vergeten is.

JamesBond

Avatar

horizon "Zeker als je bedenkt dat een bloackbuster als Jurassic World minder fouten bevat dan een gerenommeerde film als Apocalypse Now."


Ho ho, dat je 'Mad Max: Fury Road' niet kan waarderen is tot daaraan toe, maar slechte woorden over 'Apocalypse Now' zijn al helemaal niet toegestaan ;)

horizon

Avatar

JamesBond "Ho ho, dat je 'Mad Max: Fury Road' niet kan waarderen is tot daaraan toe, maar slechte woorden over 'Apocalypse Now' zijn al helemaal niet toegestaan ;)"

Har har, de heilige film huisjes gaan eraan!
Aocalypse Now is oké hoor maar er zitten veel fouten in de film.

https://m.warhistoryonline.com/war-articles/apocalypse-now-movie-mistakes-noooooo.html

Baron Von Marlon

Avatar

afbeelding

horizon "En toch kan het met hedendaagse technieken werken.

Zeker als je bedenkt dat een bloackbuster als Jurassic World minder fouten bevat dan een gerenommeerde film als Apocalypse Now."


Wat een vergelijking.
"Hey, dit moderne CGI dino avontuur met een groot budget heeft meer fouten dan een 36 jaar oud oorlogsdrama met beperkt budget dat geteisterd werd door allerlei problemen."

Ik weet heus wel dat je het zo niet bedoelt, maar ik vond het gewoon grappig Smiley face

nieuwslaatste nieuws

meest populair