Drie regisseurs benaderd voor 'Tomb Raider'-reboot

Warner Bros. wil snel een nieuwe film over Lara Croft maken.

Volgens een sterk gerucht zijn drie gevierde vrouwelijke regisseurs benaderd voor de regie van de Tomb Raider-reboot, die Warner Bros., MGM, GK Films en Eidos Interactive graag zo snel mogelijk willen maken. The Tracking Board beweert dat Kathryn Bigelow (Zero Dark Thirty), Catherine Hardwicke (Twilight) en Mimi Leder (The Peacemaker) de drie topfavorieten zijn om de voorheen aangekondigde Tricia Brock te vervangen. Of een regisseur zoals Oscar-winnaar Bigelow zich zal willen wagen aan een popcorn-film als deze, lijkt onwaarschijnlijk, maar je weet het natuurlijk maar nooit.

Evan Daugherty schreef het script van de reboot, die gaat over archeoloog Lara Croft, die de wereld rondreist om artefacten van enorme waarde op te sporen. De game-franchise bracht eerder natuurlijk al twee films voort, waarin de hoofdrol werd gespeeld door Angelina Jolie.

De nieuwe film zal naar verwachting gebaseerd zijn op de meest recente Tomb Raider-game, dat een veel duisterder en realistisch verhaal vertelt over een jonge Lara Croft, die langzaam maar zeker de vrouw wordt zoals we haar kennen.



NieuwsFilm

meest populair