Synopsis en cast bekend voor 'Resident Evil: The Final Chapter'

Alice gaat terug naar Raccoon City, met een onverwachte bondgenoot.

In 2017 wordt er (voorlopig) een punt gezet achter de financieel succesvolle Resident Evil-filmreeks. In dat jaar verschijnt Resident Evil: The Final Chapter, uiteraard opnieuw met Milla Jovovich en wederom geregisseerd door Paul W.S. Anderson. Hieronder de complete cast en een eerste synopsis.

The Final Chapter gaat direct verder na de gebeurtenissen in Resident Evil: Retribution. De mensheid lijkt ten einde als Alice is verraden door Wesker in Washington D.C. Als enige overlevende van wat de laatste actie van de mensheid was tegen de 'undead', moet Alice terug naar waar het ooit begon, Raccoon City. Daar verzamelt de Umbrella Corporation al zijn krachten voor een allerlaatste aanval op de laatste overlevenden van de apocalyps. In de race tegen de klok sluit Alice aan bij haar oude vrienden en een onverwachte bondgenoot. Het wordt een nieuwe veldslag tegen de ondoden en nieuwe gemuteerde monsters.

De voornaamste cast bestaat uit Ali Larter als Claire Redfield, Iain Glen als Dr. Alexander Isaacs, Shawn Roberts als Albert Wesker, Ruby Rose als Abigail, Eoin Macken als Doc, William Levy als Christian, Fraser James als Michael en het Japanse model Rola als Cobalt. The Final Chapter moet vanaf 27 januari 2017 in de wereldwijde bioscoopzalen te zien zijn.



NieuwsFilm

meest populair