Lindsay Lohan verliest rechtszaak tegen Fox News

In 2014 meldden twee figuren op tv dat de actrice en haar moeder samen cocaïne snuiven.

Niet alleen takelt actrice Lindsay Lohan lichamelijk af dankzij verdovende middelen, ook haar reputatie heeft wederom een aardige klap moeten verduren. Begin dit jaar werd bekend gemaakt dat zij en haar moeder Fox News gingen aanklagen wegens smaad. In 2014 discussieerden talkshow presentator Sean Hannity en tv-persoonlijkheid Michelle Fields over bekendheden die aan drugs waren overleden. Lindsay Lohan en haar moeder zouden toekomstige tragediën worden, wat de Lohans niet op prijs stelden.

Het zit hen echter niet mee. Een rechter heeft besloten dat hun aanklachten ongegrond zijn - Fields zou onmiskenbaar valse en ongepaste beweringen hebben gemaakt dat de twee samen cocaïne doen. De rechter gaf aan als oordeel: "De waarheid is een verdediging." Moeder Lohan, Dina, werd een publiek figuur genoemd tijdens de rechtszaak en de opmerkingen van Fields zouden niet kwaadwillend bedoeld zijn geweest. Daar komt bij dat de verdediging een geluidsband bezat waarop Lindsay haar vader op hectische wijze belt en zegt: "Mam is onder invloed van cocaïne."

Aan het begin van het jaar verontschuldigde Fox News zich voor de "nalatigheid" van hun show en vertelden dat de constateringen van Fields niet te verifiëren zijn. Desondanks zouden ze voor hun zaak opkomen, wat inmiddels diens vruchten heeft afgeworpen.



NieuwsFilm

meest populair