Benjamin McKenzie en Morena Baccarin zijn aan 't daten

Ze zijn voor elkaar gevallen tijdens het eerste seizoen van 'Gotham.'

Hoewel er veel criminaliteit in Gotham geschiedt, is er ook gewoon nog plaats voor goeie ouwe romance. Acteurs Benjamin McKenzie en Morena Baccarin, die gezamenlijk hoofdrollen spelen in de tv-serie, zijn een verliefd stel, dat meldt Entertainment Online. Hun liefde zou gebloeid zijn tijdens de opnames van het eerste seizoen. Zoals liefhebbers van de serie zullen weten, kwam Baccarin later pas in beeld. Met het tweede seizoen in opkomst is zij inmiddels tot een volwaardige castlid geslagen. De twee waren elkaars afspraakje tijdens de 2015 Primetime Emmy Awards.

Het koppel werkte al eerder samen, zij het minder breedvoerig. De 36-jarige Baccarin had een gastrolletje in The O.C., een tv-serie waarin McKenzie (37 jaar) vier seizoenen lang een gewichtige rol vervulde. Daarna speelde hij in Southland. De in Rio de Janeiro geboren actrice heeft ook aardig wat tv-projecten achter de rug, waaronder de 2009 versie van V en Homeland.

Hoewel McKenzie zelf nog nooit getrouwd is, geldt dat wel voor Baccarin. Zij trouwde in 2011 met regisseur/producent Austin Chick. In 2013 werd hun zoon Julius geboren. Chick diende dit jaar een echtscheiding in wegens onoverbrugbare verschillen. TMZ rapporteerde een poosje terug dat de separatie Baccarin duur kan komen te staan, omdat zij meer dan Chick verdiend.



NieuwsFilm

meest populair