Algemeen

'Dogtooth'-regisseur gaat aan de slag met Emma Stone en Kate Winslet

Het historische drama van Yorgos Lanthimos heet 'The Favourite'.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jan-Peter Rook op 27.09.2015 om 18:56 in Algemeen
Regisseur Yorgos Lanthimos, bekend van Dogtooth (2009) en het nog te verschijnen The Lobster, krijgt de beschikking over een sterke cast voor zijn volgende film. Kate Winslet, Emma Stone en Olivia Colman zijn allen in gesprek voor een rol in het historische drama The Favourite. Het scenario werd geschreven door Deborah Davis en Tony McNamara.

Het verhaal van The Favourite speelt zich af aan het begin van de achttiende eeuw. De aandacht gaat uit naar de politieke spelletjes die schuil gingen achter de heerschappij van Queen Anne (Colman), de laatste koningin van het Huis Stuart. Sarah, hertogin van Marlborough en Anne's vertrouwelinge, wordt gespeeld door Winslet. Stone heeft haar zinnen gezet op de rol van Abigail Masham, een ver familielid van Sarah die wordt aangenomen om voor de koningin te zorgen.

De opnames van The Favourite gaan komend voorjaar van start.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

nieuwslaatste nieuws