Huwelijk Kaley Cuoco en Ryan Sweeting opgebrand

Na twee jaar zien ze het niet meer zitten en gaan ze scheiden.

Het uiteenvallen van beroemde stelletje gaat weer verder. The Big Bang Theory-ster Kaley Cuoco en de professionele tennisspeler Ryan Sweeting gaan scheiden. Dat meldde een woordvoerder van de 29-jarige actrice. Ze zouden onderling tot de conclusie gekomen zijn, zonder te berichten waarom.

Geruchten over hun breuk waren al in beeld sinds april dit jaar. Toen besloot Cuoco via Instagram uit te leggen wat een onzin de roddelpraatjes waren. Dit valt echter niet meer terug te vinden op haar Instagram-pagina, want ze heeft op adequate wijze schoon schip gemaakt: foto's en andere liefdesberichten over de twee zijn door haarzelf verwijderd.

Na drie maanden daten raakten Cuoco en Sweeting in september 2013 verloofd. Ze trouwden in Californië op de laatste dag van dat jaar, op oudejaarsavond, waardoor ze iets minder dan twee jaar bij elkaar zijn geweest als gemaal en gemalin. Op de eerste Instagram-foto die Cuoco na de splitsing plaatste, zien we de actrice met haar nieuwe verworven paard, en zonder haar trouwring.

Welcome to the family , Zaza! 💗💗💗💗

Een foto die door normancook is geplaatst op




NieuwsFilm

meest populair