Prachtige foto's & nieuwe trailer Iñárritu's 'The Revenant'

Hugh Glass is uit op wraak.

Update: Er is nu ook een gloednieuwe trailer vrijgegeven voor de film. Die kan je hieronder in de speler bekijken. Daaronder volgt het oorspronkelijke bericht.

Via Yahoo zijn zes nieuwe foto’s vrijgegeven voor de gewelddadige nieuwe film van Oscarwinnaar Alejandro González Iñárritu, The Revenant. Het is een verfilming van het gelijknamige boek van Michael Punke uit 2003 en draait om Hugh Glass (Leonardo DiCaprio). Hij was een jager die aangevallen werd door een beer en in de nasleep daarvan door zijn crew voor dood achtergelaten werd. Glass overleefde echter en besloot wraak te nemen op de andere mannen.

Productieontwerper Jack Fisk vertelde over onderstaande beelden. Zo zien we een berg met zo’n 10.000 buffelschedels, die deel blijkt te zijn van een droomscène. Het geheel gaat vooral om de denkwereld van Glass en daarvan maakt deze scène deel uit. Verder heeft Iñárritu tijdens de opnames gekozen voor een wat onconventionele aanpak; scènes werden enkel met natuurlijk licht opgenomen. ”Dit speelt zich af voordat de kerosinelamp uitgevonden werd,” vertelde Fisk.

Naast DiCaprio spelen ook acteurs als Tom Hardy, Domhnall Gleeson en Will Poulter rollen in de film. Hieronder de indrukwekkende beelden van wat waarschijnlijk een erg mooie film zal zijn. The Revenant, dat onlangs een R-Rating kreeg van de Amerikaanse MPAA, gaat op 14 januari in première.













NieuwsFilm

meest populair