Algemeen

Subtitel en grote namen voor 'Assassin's Creed'

Wordt het 'Assassin's Creed: Time Out of Mind'?

door Bram de Groot op 03.10.2015 om 08:30 in Algemeen
Het lijkt erop dat er eindelijk een verfilming op komst is die een hoog niveau gaat krijgen. Macbeth-regisseur Justin Kurzel en de twee grote namen Michael Fassbender en Marion Cotillard bundelen namelijk de krachten voor Assassin's Creed. Deadline meldt dat er twee mooie namen zijn toegevoegd aan de cast en What Culture zegt dat de gameverfilming een subtitel krijgt.

Als eerste de twee nieuwe namen. Deadline heeft vernomen dat Brendan Gleeson (In the Heart of the Sea) en Jeremy Irons (Batman v Superman: Dawn of Justice) rollen hebben geaccepteerd. Volgens de website speelt Irons de vader van Cotillards personage en vervult Gleeson de rol van de vader van Fassbenders personage Callum Lynch.

De website What Culture zegt te weten dat de subtitel Time Out of Mind wordt, waardoor op het affiche de volledige titel Assassin's Creed: Time Out of Mind zou gaan prijken. Dit is voorlopig niet bevestigd. Vanaf 22 december 2016 in de Nederlandse bioscoop.

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

KeesjeNL

Avatar

Wauw, dat zijn inderdaad zeer goede acteurs. En als dat soort acteurs zich willen verbinden aan de regisseur, verwacht ik veel van de filmSmiley face. De games zijn al geweldig in ieder geval.

DeMuizenkoning

Avatar

KeesjeNL "Wauw, dat zijn inderdaad zeer goede acteurs. En als dat soort acteurs zich willen verbinden aan de regisseur, verwacht ik veel van de filmSmiley face. De games zijn al geweldig in ieder geval."


Mee eens!:Y Ben erg benieuwd!

benjamin

Avatar

Twee uitstekende acteurs (Gleeson zou ik zelfs met o.a. z'n werk in kleinere producties als The Guard en Calvary bij de allerbesten van dit moment kunnen rekenen) dus dat geeft allemaal wel goed veel hoop voor deze productie.

YOLO

Avatar

Of het wordt Warcraft of deze Assassin's Creed die de videogameverfilmingen naar een hoger nivo gaan stijgen.

M0vieFreak

Avatar

Goede toevoeging aan de cast! Kijk erg uit naar de film. Alleen de subtitel klinkt raar, hopelijk word het anders.

Secret1994goesFilm

Avatar

Nog een dik jaar wachten? Oké... ik zal het wel overleven Smiley face
Kijk al uit naar de trailer (in juni?)

Glennekeeeee

Avatar

YOLO "Of het wordt Warcraft of deze Assassin's Creed die de videogameverfilmingen naar een hoger nivo gaan stijgen."


of allebei :D

NieuwsFilm

meest populair