Ryan Reynolds heeft Deadpool pak gestolen

De acteur vindt het heerlijk om het pak aan te hebben.

Toen Ryan Reynolds eerst als Wade Wilson en vervolgens als Deadpool te zien was in X-Men Origins: Wolverine, was het voor velen al duidelijk dat er een spin-off aan zat te komen van het populaire Marvel personage. Het duurde even, maar binnen enkele maanden is de film dan ook echt op het grote scherm te zien.

Gebaseerd op de meest onconventionele held van Marvel Comics, vertelt Deadpool het oorsprongsverhaal van de voormalig Special Forces-agent, Wade Wilson, die nu veranderd is in een huurling. Hij krijgt door een experiment de kracht versneld te genezen van verwondingen.

Ryan heeft in een interview bekend gemaakt dat hij niet van het Deadpool pak af kon blijven en het zelfs van de set heeft gestolen. "Ik hou ervan om het pak aan te hebben. Ik kom misschien in de problemen nu ik dit vertel, maar ik heb tien jaar moeten wachten op deze film, dus ik ga dan ook weg met dat verdomde pak," aldus Ryan.

Het is lang onzeker geweest of de spin-off er wel kwam. 20th Century Fox had moeite om het project van de grond te krijgen. "We hebben lang moeten wachten, maar dit heeft ook zo zijn voordelen gehad. Vergeleken met andere superheldenfilms, hebben wij maar een schijntje uitgegeven voor de productie van de film. We kregen de kans om het karakter te onderzoeken. Als je de film ziet, zal je vast denken dat het een film is van $150 miljoen, maar dat is het helemaal niet," liet Ryan weten.

Deadpool is In de Nederlandse bioscoop te zien vanaf 11 februari 2016.



NieuwsFilm

meest populair