Het Indian Film Festival komt weer naar Den Haag

Film opent met 'Baahubali', de duurste Indiase film ooit gemaakt.

De vijfde editie van het Indian Film Festival The Hague komt er weer aan. Dit bruisende en kleurrijke festival zal worden gehouden van 7 tot en met 14 oktober op drie locaties in Den Haag waaronder in het Filmhuis aan het Spui. Dit festival belooft het publiek opnieuw een verrassende diversiteit aan kleuren, persoonlijkheden en emoties te brengen.

Indian Film Festival The Hague is een platform voor actuele filmkunst uit India, voor opkomend en gevestigd filmtalent. Het festival biedt iedereen van alle leeftijden, van kunstliefhebbers tot trendy uitgaanspubliek, acht dagen lang een gevarieerd filmprogramma. ​Fantasie en realiteit wisselen elkaar daarbij af en het programma biedt ook een fascinerende kijk op India als toekomstige economisch wereldmacht.

Het festival trapt af met de Nederlandse première van openingsfilm Baahubali in aanwezigheid van bekende Nederlanders. Deze epische, historische film is de duurste Indiase filmproductie ooit. Daarnaast gaan ook een hoop andere films in première zoals One Crazy Thing en de documentaire Enemy of the Reich.



NieuwsFilm

meest populair