Drew Goddard over mogelijkheden 'Cabin in the Woods 2'

Lionsgate heeft in ieder geval interesse getoond in een sequel.

The Cabin in the Woods gaf in 2012 een verfrissende nieuwe draai aan het futloze horror-genre, maar was slechts een bescheiden succes aan de box-office. Schrijver/regisseur Drew Goddard heeft nu laten weten dat Lionsgate wel oor heeft naar een sequel. Tijdens een gesprek met Den of Geek afgelopen week over zijn script voor The Martian, werd Goddard gevraagd naar een eventueel vervolg:

''Het grappige is dat we in eerste instantie helemaal geen vervolg wilden. Dat gezegd hebbende, is het zo dat de regels van Cabin behoorlijk rekbaar zijn. We hebben behoorlijk wat idiote dingen kunnen laten zien. Ik weet dus niet of de inspiratie kunnen vinden. Joss en ik willen niet aantasten wat we in het eerste deel voor elkaar hebben gekregen. We doen alleen een sequel als we een idee kunnen bedenken waar we hard om kunnen lachen.''

Kristen Connolly, Chris Hemsworth, Anna Hutchison, Fran Kranz, Jesse Williams, Richard Jenkins en Bradley Whitford speelden de hoofdrollen in de eerste film. Goddard regisseerde de film en schreef het script samen met Joss Whedon.

NieuwsFilm

meest populair