Kwestie over Robin Williams' nalatenschap opgelost

Zijn vrouw en drie kinderen zijn tevreden met wat hun kant opkomt.

TMZ bericht dat het familiedrama rondom de dood van Robin Williams eindelijk ten einde gekomen is. De acteur overleed vorig jaar in augustus en sinds zijn heengaan streden zijn kinderen Zak, Zelda en Cody levendig met hun stiefmoeder Susan om het bezit van hun vaders spullen en landgoed. Naar verluidt zou de nalatenschap van de komediant meer dan 100 miljoen dollar waard zijn, waardoor de zaak zorgvuldig behandeld moest worden. In twee verklaringen onthullen Susan Schneider Williams en haar advocaat, James M. Wagstaffe, dat de disharmonie voorbij is.

Wagstaffe jegens Entertainment Online: "We zijn tot een overeenkomst gekomen en de zaak is afgehandeld. Susan is zeer tevreden hoe de schikking Robin's wensen eert. Dit betekent dat ze de rest van haar leven in het huis kan wonen dat ze met Robin deelde, met alle onkosten betaald."

Volgens Wagstaffe mag de derde vrouw van wijlen Williams al hun trouwgeschenken houden, het horloge dat hij het vaakst droeg en de fiets die zij samen op hun huwelijksreis aanschaften. De kinderen zullen de meerderheid ontvangen van de items die zij eisten, waaronder meer dan 50 fietsen en meer dan 85 horloges. Ook verwerven ze duizenden andere bezittingen waar ze nooit om verzochten, zoals de Academy Award die Williams voor zijn rol in Good Will Hunting ontving.

De weduwe bracht zelf aan het licht: "Ik kan eindelijk in het huis dat we deelden rouwen, nu Robin's wensen zijn gehoord en volbracht. Hoewel het pijnlijk was om volle trucks aan zijn bezittingen uit ons huis te verwijderen, zijn het enkele sentimentele voorwerpen, welke ik mag behouden, die alles voor mij betekenen."



NieuwsFilm

meest populair