Jim Carrey zorgt voor familie van overleden ex

En de doodsoorzaak is vrijgegeven door de autoriteiten.

Een week nadat Jim Carrey zijn relatie met Cathriona White beëindigde, werd de 30-jarige Ierse dood aangetroffen in haar appartement. De aanwijzingen tonen dat het om een zelfmoord gaat door middel van een drugs overdosis, want naast haar bed zijn drie verschillende medicijnen aangetroffen. Voor slaap, pijn en hartproblemen. De medicaties waren door dezelfde dokter voorgeschreven, maar niet voor White. Volgens de politie waren ze van Carrey, die de geneesmiddelen onder een alias verkreeg. Na de breuk zou White de pillen mogelijk uit zijn appartement hebben gestolen.

De politie wil de 53-jarige Mask-ster nog steeds spreken, omdat het afscheidsbriefje van White vermoedelijk aan Carrey geadresseerd is. Momenteel verkeert hij nog in rouw, evenals de ouders van White. Roddelwebsite TMZ rapporteert dat Carrey voor hen wil zorgen, wat betreft kosten. Hij zou hun vlucht vanuit Ierland naar Los Angeles hebben betaald, evenals hun verblijfplaats. Ook heeft hij aangeboden om de onkosten voor de begrafenis voor zijn rekening te nemen.

Een naaste van de komediant gaf weg dat Carrey kapot van verdriet is sinds het nieuws uitkwam. Kennelijk zet hij de familie van White op de eerste plaats en spendeert daar grotendeels zijn energie aan uit. Jim Carrey en Cathriona White kenden elkaar sinds 2012.



NieuwsFilm

meest populair