George Miller over de twee vervolgen op 'Mad Max: Fury Road'

Verwacht Mad Max: The Wasteland niet morgen in de bioscoop.

Ondanks dat Mad Max: Fury Road één van de grootste verrassingen van dit jaar is, is nog steeds niet duidelijk of er ook daadwerkelijk een vervolg komt. Regisseur George Miller liet eerder weten dat dit Mad Max: The Wasteland moet gaan worden. De filmmaker sprak met Top Gear over zelfs twee vervolgen.

In Fury Road zijn volgens Miller al delen verwerkt die terug moeten keren in The Wasteland. Volgens Top Gear dook Miller diep in het achtergrondverhaal, direct nadat de opnames voor Fury Road waren afgerond. Hij keek niet alleen naar de personages, maar ook naar alle voertuigen. Bijvoorbeeld hoe de sturen religieuze voorwerpen werden.

Millers ontdekkingstocht in de wereld van Mad Max heeft twee scripts opgeleverd, waarvan er één wordt uitgewerkt naar The Wasteland. "We zijn geëindigd met twee scripts," aldus Miller. "We spreken op dit moment met de studio. Voor welk verhaal er wordt gekozen voor de volgende film, weet ik niet zeker."

Overigens hoeven we niet te verwachten dat de 70 jarige Miller gelijk aan de slag gaat met een volgende Mad Max. Miller: "Ik wil een kleine film maken zonder special effects voor ik te overhaast van start ga. We hebben Fury Road in acht maanden opgenomen... Dat is lang. Iedere dag in de hitte en stof, met al die stunt, is erg vermoeiend. We hebben er twee gepland, ergens in de toekomst."

Met de wetenschap dat de opnames van Fury Road al eens stonden gepland voor 2001, zou het zomaar een tijdje kunnen duren voor we Furiosa (Charlize Theron) en Max (Tom Hardy) weer door de woestijn zien skelteren. Tot die tijd doen we het met het brute Fury Road:



NieuwsFilm

meest populair