Jared Leto altijd in karakter tijdens opnames Suicide Squad

Suicide Squad is in de Nederlandse bioscoop te zien vanaf 4 augustus 2016.

Method acting is niet nieuw onder Hollywood-sterren. Acteurs als Robert De Niro en Daniel Day-Lewis blijven graag in hun rol tijdens de hele productie. Of ze nu bezig zijn met een scene of niet, ze blijven in hun rol. Ook Jared Leto besloot om tijdens de opnames van Suicide Squad gebruik te maken van deze methode.

In een recent interview liet Will Smith weten dat hij gedurende de productie van de DC Comics film nooit echt kennis heeft gemaakt met Jared Leto. Ze communiceerden alleen met elkaar in karakter.

"Ik heb Jared Leto eigenlijk nooit ontmoet. We hebben zes maanden samengewerkt, maar we hebben nooit iets tegen elkaar gezegd buiten de opnames. We zeiden zelfs geen 'hallo' of 'goedemorgen'. Ik heb hem alleen gesproken als mijn personage Deadshot en hem als The Joker," aldus Will Smith. "Hij was The Joker, daar kan je niet omheen. Ik zie er ook echt naar uit om Jared te ontmoeten."



Ook is het niet de eerste keer dat Jared een dramatische transformatie is aangegaan om in karakter te gaan voor zijn film. Eerder kwam hij ruim 25 kilo aan voor Chapter 27 en verloor hij 15 kilo voor zijn rol in Dallas Buyers Club (waarvoor hij een Oscar heeft gewonnen). Voor zijn rol als The Joker heeft hij gewerkt aan het krijgen van meer spiermassa en kreeg hij een nogal opvallend kleurtje in zijn haar.

Suicide Squad is in de Nederlandse bioscoop te zien vanaf 4 augustus 2016.

NieuwsFilm

meest populair