Stalker Charlize Theron wordt niet vervolgd

Een taalbarrière zou ervoor hebben gezorgd dat de man niet begreep dat hij niet welkom was.

Enkele dagen geleden is een iets te opdringerige fan van Charlize Theron gearresteerd toen hij bloemen kwam brengen. De man stond met een boeket bloemen voor het huis van de Hollywood-actrice, maar toen hij aanbelde meldde de actrice dat hij de bloemen bij het hek mocht achterlaten. Echter ging de superfan hier niet mee akkoord en stond hij erop dat Charlize de bloemen persoonlijk in ontvangst kwam nemen.

Charlize had hier geen zin in of geen tijd voor en nadat de man bleef aandringen, schakelde ze de politie in die de man even later arresteerde en beschuldigde van stalken.

Toch kan de 'stalker' vanavond weer heerlijk in zijn eigen bed slapen. De Officier van Justitie weigert namelijk om de man te vervolgen op grond van de aangevoerde feiten. De fan heeft op geen enkele manier het leven van Charlize in gevaar gebracht of willen brengen.

Volgens documenten zou de assistente van Charlize enkele malen aan de man hebben verzocht om het terrein te verlaten voor de politie uiteindelijk werd gebeld. De lokale politie zegt dat een taalbarrière ervoor zou hebben gezorgd dat de man hier geen gehoor aan heeft gegeven. De man in kwestie is van Russische komaf en zou amper de Engelse taal machtig zijn.



NieuwsFilm

meest populair