Algemeen

Echtpaar Liev Schreiber en Naomi Watts samen in boksfilm 'The Bleeder'

De film gaat over Chuck Wepner, een van slechts drie boksers die ooit Muhammad Ali tegen de grond kregen.

door Zilko Tarici op 09.10.2015 om 11:29 in Algemeen
Liev Schreiber en zijn vrouw Naomi Watts zullen de rollen spelen van bokser Chuck Wepner en zijn vrouw Linda in de film The Bleeder voor Mandaly Sports Media en Campbell Grobman Films.

The Bleerder gaat over een bokser uit New Jersey die op 35-jarige leeftijd de kans van zijn leven kreeg toen hij het mocht opnemen tegen Muhammad Ali, net na Ali's beruchte 'Rumble in the Jungle'-gevecht. Underdog Wepner verraste iedereen toen hij de derde (en laatste) persoon in de geschiedenis bleek die Ali tegen de grond kreeg. Ali stond echter op en versloeg Wepner uiteindelijk, maar de laatstgenoemde werd een echte volksheld en vormde de inspiratie voor Sylvester Stallone's Rocky-script. De film richt zich naast dit gevecht ook op Wepners nieuw vergaarde roem en het excessieve feesten dat daarmee gepaard ging.

Philippe Falardeau (The Good Lie) zal de film regisseren. Het script van The Bleeder werd geschreven door Jeff Feuerzeig & Jerry Stahl en Michael Cristofer. Schreiber, Mike Tollin, Carl Hampe, Christa Campbell en Lati Grobman produceren de film, waarvan de opnames later deze maand van start gaan in New York City.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Decepticon

Avatar

Lijkt wel een beetje of het boks genre weer aan terug keren is. Southpaw, Creed en nu The Bleeder.
En The Challenger uit 2012, de laatste film van Michael Clarke Duncan, die ze nu ook ineens uitbrengen.
Ook al lijkt The Bleeder me het meer een biopic, zoals Southpaw meer een drama is, maar het zijn wel degelijk boksfilms.

MovieWanker

Avatar

Naomi Watts, leeft die nog dan? Toch ook al tijden niet meer in een noemenswaardige rol van enige betekenis gezien.

benjamin

Avatar

MovieWanker "Naomi Watts, leeft die nog dan? Toch ook al tijden niet meer in een noemenswaardige rol van enige betekenis gezien."
Beter opletten dan, zat nochtans in pakweg Oscarwinnaar Birdman.

NieuwsFilm

meest populair