'The Expendables 4' verwacht in 2017

Ondanks de tegenvallende resultaten van het derde deel zal het budget van de film meer dan 100 miljoen dollar bedragen.

Variety weet te melden dat Nu Image en Millennium een verkoopdeal hebben gesloten met SP International Pictures om The Expendables 4 te maken. Dit nieuws komt ietwat als een verrassing, gezien de tegenvallende resultaten van The Expendables 3, die in de Verenigde Staten slechts 39 miljoen dollar opbracht. Wereldwijd was het een resultaat echter een stuk beter, met een extra 167 miljoen dollar. Sylvester Stallone zal terugkeren voor het vierde deel als leider Barney Ross en ook Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Terry, Crews Randy Couture en Arnold Schwarzenegger zullen naar waarschijnlijkheid allen opnieuw hun opwachting maken.

Stallone liet onlangs nog weten dat hij de tegenvallende resultaten van het derde deel vooral wijdt aan het feit dat er werd gekozen voor een PG-13 Rating. Die fout zal volgens de acteur niet nog een keer worden gemaakt. Volgens Stallone zal een prominent lid in het vierde deel waarschijnlijk ook om het leven komen:

''Het is een behoorlijk conflict voor mij, want in een R-rated film is het moeilijk te behappen dat geen van de helden doodgaat. Daar komt echter verandering in in Expendables 4...''



NieuwsFilm

meest populair