Shia LaBeouf gearresteerd tijdens ACL Music Festival

Vorig jaar werd de acteur ook al opgepakt voor openbare dronkenschap.

Shia LaBeouf is opnieuw gearresteerd en dit keer in Austin (Texas). Volgens ooggetuigen was de acteur stuurloos, agressief en zwaar onder de invloed van drank en drugs.

Het gebeurde allemaal rond 19:45 uur, toen Shia een bar verliet tijdens zijn bezoek aan het Austin City Limits muziekfestival. De 29-jarige acteur rende als een dwaas heen en weer op straat en deed zelfs een poging tot jaywalking in het bijzijn van politie. Ze hebben hem nog gewaarschuwd om het niet te doen, maar hier gaf LaBeouf geen gehoor aan. Politie heeft de acteur toen opgepakt voor openbare dronkenschap.

Voor het incident zou LaBeouf samen met een nog onbekende vrouw hebben geprobeerd om een bar in te komen, maar daar werden ze geweigerd omdat ze te dronken waren. Shia deed nog één keer een poging om naar binnen te komen, maar de ingang werd geblokkeerd.



Shia, die begin dit jaar in behandeling was voor zijn drank- en gedragsproblemen, is vorig jaar ook gearresteerd toen hij dronken in het publiek van de Broadway musical 'Cabaret' zat.

NieuwsFilm

meest populair