Charlize Therons Furiosa niet in vervolg 'Mad Max: Fury Road'

En het vervolg heet waarschijnlijk niet 'Mad Max: The Wasteland'

Opvallend genoeg stal niet Tom Hardy de show in het actiespektakel Mad Max: Fury Road. Het was Charlize Theron als het personage Furiosa die bijzonder overtuigde. Maker George Miller liet tegenover Digital Spy weten dat zij geen of slechts een klein aandeel zal hebben in de opvolger, die vooralsnog door het leven ging onder de titel Mad Max: The Wasteland.

"Ik weet het niet zeker, is het antwoord," zei Miller over een eventuele terugkeer van Theron. "Ze zit niet in het Mad Max (vervolg)verhaal, maar in een van de (twee) verhalen is er een interactie tussen Max en Furiosa. Ik kan niet meer dan dat zeggen, aangezien het nog in wording is."

Ook ging Miller in op de titel van het vervolg, tot op heden Mad Max: The Wasteland. Miller: "Die naam kwam naar buiten. Dat was slechts een werktitel. Nico Lathouris en ik schreven achtergrondverhalen voor alle personages en dit werden uiteindelijk screenplays. Dus we hebben twee verhalen. Ik kan zeggen dat er nu over wordt gesproken."

Vervolgens bevestigde Miller dat hij graag eerst een kleinere film maakt, zonder speciale effecten en niet teveel stunts.



NieuwsFilm

meest populair