Rob Riggle in romantische drama 'Midnight Sun'

Bella Thorne en Patrick Schwarzenegger hebben een hoofdrol in de remake van 'Taiyô no Uta' uit 2006.

Komediant Rob Riggle gaat zich begeven op een vlakte met minder grappenmakers: drama. Hij heeft een bijrol gekregen in Midnight Sun, een remake van het Japanse Taiyô no Uta. Het romantische drama zal geregisseerd worden door Scott Speer (Step Up 4: Revolution). De hoofdrollen worden vertolkt door Bella Thorne en Patrick Schwarzenegger.

Katie (Thorne) is een 17-jarige die binnen de deuren moet blijven wegens een zeldzame ziekte. De geringste blootstelling aan het zonlicht kan namelijk haar dood betekenen. Een normaal leven zit er voor haar niet in, tot ze Charlie (Schwarzenegger) ontmoet. Zij treden een romantische zomer tegemoet, waar zij enkel 's nachts of binnenshuis van kunnen genieten. Riggle zal de vader van Katie spelen, Jack, een barmhartige man die er alles voor doet om zijn dochter een goed leven te schenken.

Het filmen zal deze maand beginnen in Vancouver te Canada. Speer zal het script van Eric Kirsten verwezenlijken. Dit is het eerste project voor de laatstgenoemde scenarist. Midnight Sun wordt gefinancierd door dezelfde makers van Jane Got a Gun en Fist Fight. Ergens volgend jaar moet de film in de bioscoop uitkomen.



NieuwsFilm

meest populair