Lionsgate werkt aan comicverfilming 'Z-Men'

Twee agenten trachten in de jaren 60 het zombie-mysterie van George A. Romero te ontknopen.

Een kleine maand geleden startte stripboekuitgeverij Double Take een aparte onderneming. Zij brachten tien boeken uit, met verschillende titels, die allen in de zombiewereld van George A. Romero plaatsvinden. Één van die stripboeken, Z-Men van Jeff McComsey, speelt zich af rondom de gebeurtenissen in Night of the Living Dead. Laat Lionsgate nou net een overeenkomst met Double Take te hebben afgesloten om Z-Men naar het witte doek te brengen.

Stuart en Clancy zijn twee in ongenade gevallen agenten van de geheime dienst. Zij krijgen in 1966 de opdracht van president Lyndon B. Johnson om naar Pittsburgh, Pennsylvania af te reizen. Daar moeten ze een zaak onderzoeken omtrent enkele moorden en berichten dat de doden terug tot leven keren. Het duo moet uitvinden wat er gaande is, niet wetende dat ze uitgekozen zijn wegens hun nutteloos- en vervangbaarheid.

De stripboeken (Remote, Spring, Soul, Rise, Dedication, Honor, Home, Slab, Medic en uiteraard Z-Men) zijn gezamenlijk bestempeld tot de Ultimate Night of the Living Dead-reeks. Het project is kersvers en bevat daarom nog geen schrijvers of geïnteresseerde regisseurs.



NieuwsFilm

meest populair