Video

Eerste trailer gameverfilming 'Ratchet and Clank'

De stemmencast van de animatiefilm bestaat uit o.a. Paul Giamatti, John Goodman en Sylvester Stallone.

door Zilko Tarici op 16.10.2015 om 17:20 in Video
De eerste trailer van Ratchet and Clank, de geanimeerde verfilming van de beroemde PlayStation-games staat nu online! De film gaat net als de game over twee onwaarschijnlijke helden, een koppige lombax genaamd Ratchet en zijn schattige kleine robotvriend Clank. Samen moeten ze een kwaadaardige alien genaamd Chairman Drek tegenhouden, die dreight alle planeten van het Solana-universum te vernietigen.

De stemmencast is verrassend indrukwekkend; acteurs zoals Paul Giamatti, John Goodman, Rosario Dawson, Sylvester Stallone, Bella Thorne, Armin Shimerman, Jim Ward, David Kaye en James Arnold Taylor zijn allen te horen in de film. Gramercy Pictures brengt Ratchet and Clank op 20 april 2016 uit in de Nederlandse bioscopen.


5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Kamajiisama

Avatar

Heb mooie herinneringen aan de "heerlijke" Spellen op de PS2 T+)
Ben benieuwd...zo te zien zit de "humor" wel in..;)

rainking

Avatar

Eén van m'n favoriete spelseries. Op 3 na (Secret Agent Clank, Q-Force, All-4-One) heb ik ze allemaal en de humor uit de spellen lijkt er aardig in te zitten. En de gestoorde wapens ook.

Ereptile

Avatar

Ik ben niet bekend met deze gamereeks. Maar de orginele stemmen van de game zitten er wel in. Voor de mensen die de Ratchet en Clank games spelen, lijkt deze animatiefilm op de games qua stijl???

Havoc

Avatar

Ereptile "Ik ben niet bekend met deze gamereeks. Maar de orginele stemmen van de game zitten er wel in. Voor de mensen die de Ratchet en Clank games spelen, lijkt deze animatiefilm op de games qua stijl???"


1 op 1

Secret1994goesFilm

Avatar

Ziet er inderdaad wel leuk uit! Smiley face
Ooit eens één maal gespeeld bij een vriend, ongeveer 10 jaar geleden. Dus voor de echte fans van de games moet die pas awesome zijn Smiley face

NieuwsFilm