Zeer graag een Hulk-film in Marvels Phase 4

En misschien één van Black Widow, Blade en/of Loki.

In de POLL van verleden week keken we vooruit naar het jaar 2020. Dan moet namelijk Phase 4 van het Marvel Cinematic Universe van start gaan. We vroegen van welke held, die nog geen eigen film heeft gekregen in het MCU, jullie graag een film zouden willen zien.

De winnaar was overduidelijk de Hulk. De groene held kreeg maar liefst 32 procent van de stemmen. Voor de MCU-kenners, de Hulk stond er tussen aangezien van Mark Ruffalo's Hulk nog geen stand-alone film is verschenen.

De tweede plek is voor Black Widow, in de huidige MCU-films gespeeld door Scarlett Johansson. De atletische heldin verzamelde 13 procent van de stemmen. De derde stek kwam in handen van Blade. Deze anti-held zagen we al in drie films en acteur Wesley Snipes ziet zichzelf wel een rol krijgen in de films van Marvel Studios. Blade kreeg 8 procent van de stemmen. De Top 10:

1. Hulk - 32%
2. Black Widow - 13%
3. Blade - 8%
4. Loki - 7%
5. Avengers Academy - 7%
6. Nick Fury & S.H.I.E.L.D. - 5%
7. Moon Knight - 5%
8. Nova - 4%
9. Namor The Submariner - 3%
10. Hawkeye - 3%

In de reacties verschenen de nodige alternatieven. Opvallend dat er heel wat vrouwelijke helden werden benoemd, al dan niet met een knipoog. Hieronder een blik op Mark Ruffalo's Hulk, die we in 2017 opnieuw terugzien in het MCU, in Thor: Ragnarok.



NieuwsFilm

meest populair