Zooey Deschanel onthult de opmerkelijke naam van haar dochter

Zooey Deschanel onthult de opmerkelijke naam van haar dochter

Ze hield de naam drie maanden lang verborgen.

New Girl-actrice Zooey Deschanel kondigde begin dit jaar aan dat ze zwanger was van haar eerste kind. De vader, producent Jacob Pechenik, vroeg kort daarna om haar hand. Inmiddels is er al een hoop gebeurd, het duo is in 't geheim getrouwd en in augustus kwam de eerstgeborene van de 35-jarige ter wereld. Roddeltantes zijn ongeduldig, zij willen graag zoveel mogelijke details in handen krijgen. Wat betreft de naam van het baby'tje kunnen ze nu gerust hun hart ophalen: de actrice heeft na een periode van drie maanden eindelijk de naam vrijgegeven.

Het meisje heet, ietwat ongewoon, Elsie Otter. Deschanel, die samen met Pechenik aan Rock the Kasbah werkte, onthulde tijdens de première van de komedie tegenover People de significantie van de naam. "Net zoals een dier, een zeeotter! We vinden de naam Elsie gewoon heel erg leuk en we houden allebei van otters. Ze zijn heel erg lief en ook heel slim. Ze passen hulpmiddelen toe, ze houden elkaars hand beet wanneer ze slapen. Er bestaan zoveel wonderbaarlijke dingen wat betreft otters. Het zijn schitterende dieren."

Medio 2014 gingen de jongere zus van Emily Deschanel en Pechenik een relatie aan. Voorheen was de actrice al eens getrouwd geweest, met zanger Ben Gibbard. Zij scheidden in 2012 wegens "onoverbrugbare redenen."

NieuwsFilm

meest populair