Openingsscène 'Batman v Superman' bezorgt Bruce Wayne enorme woede

Openingsscène 'Batman v Superman' bezorgt Bruce Wayne enorme woede

En zou Ben Affleck een losstaande Batman-film willen regisseren?

Onlangs zagen we al enkele foto's uit en de cover van de laatste editie van onze Engelstalige naamgenoot Total Film voorbijkomen. In het magazine stonden nog wat foto's en er is een speciale cover-editie voor de abonnee's. Deze tref je hieronder, alsmede uitspraken over de openingsscène van Batman v Superman: Dawn of Justice en de geplande solo Batman-film.

In het magazine staat een interview met hoofdrolspelers Henry Cavill (Superman) en Ben Affleck (Batman). Zij geven aan dat de start van de superheldenfilm de gebeurtenissen in Man of Steel (2013) laat zien vanuit het perspectief van Bruce Wayne. Dit zagen we uiteraard al in de trailer.

"Er wordt een van Bruce's gebouwen verwoest en hij probeert alle mensen te redden uit het gebouw, maar dat lukt niet. Hij is boos en is vreest wat Superman mogelijk zal doen. Waarom zouden ze zomaar een buitenaardse met superkrachten vertrouwen? Wat als hij besluit om tegen ons te keren?" aldus Cavill.

Affleck voegt toe dat Bruce Wayne/Batman een enorme berg woede weet op te kroppen richting Superman: "Het gaat om hoe hij in die situatie komt en wat het met hem heeft gedaan, en de mensen om hem heen zoals Alfred (Jeremy Irons). Zij zijn volgens mij ook erg bang en bezorgd. Het is iets nieuws en interessants."

Overigens spreekt Affleck ook over het bericht dat hij een solo Batman-film zou gaan regisseren: "Als ik het voor elkaar krijg, ja. Dat zou uiteraard als een droom zijn. Het lastige - zoals bij iedere film - is dat als je gaat regisseren de film goed kan maken. Je moet het juiste idee hebben en de juiste insteek. Vrij gesproken, het is iets waar ik open voor sta, zeker weten. Het is een erg opwindend idee."

Hieronder de speciale cover van Total Film en de extra foto's, met regisseur Zack Snyder, actrices Gal Gadot (Wonder Woman) en Amy Adams (Lois Lane) en uiteraard Affleck en Cavill. Pas over vijf maanden draait Dawn of Justice in de bioscoop.









NieuwsFilm

meest populair