Oorlogsdrama 'Sand Castle' rekruteert Logan Marshall-Green

Hij zal Luke Evans vervangen.

Rik Timmer 28 oktober 2015 12:17 in Algemeen
Narcos-regisseur Fernando Coimbra heeft aanpassingen gemaakt omtrent zijn oorlogsfilm Sand Castle. Twee weken terug meldden we dat Immortals-acteurs Henry Cavill en Luke Evans zich bij Nicholas Hoult hadden aangesloten. Het heeft niet lang voor Evans geduurd, want hij is hierbij vervangen door Logan Marshall-Green (Devil, Prometheus). Waarom Evans is afgelost, is momenteel onbekend.

Sand Castle is geschreven door militair Chris Roessner. Hij spendeerde twee jaar in Irak en nam deel aan meer dan 200 operaties als mitraillist. De film speelt zich af in een boerendorp, Baqubah. Het is daar onveilig en verre van harmonieus. De inwoners zijn daarentegen vredig en erg blij wanneer Matt Ocre (Hoult) met zijn peloton en leider sergeant Baker (Marshall-Green) aankomt om een watersysteem te repareren. Er zijn echter vijanden in de buurt die niet jolig worden van Amerikanen die op hun land lopen.

Treehouse Pictures neemt de kosten voor diens rekening terwijl Voltage Pictures optreedt als producent. De rappe aannamen van Logan Marshall-Green is een logische, aangezien de camera's in november al aangezet worden.

NieuwsFilm