Trailer 'Criminal Activities': Regiedebuut van Jackie Earle Haley

Trailer 'Criminal Activities': Regiedebuut van Jackie Earle Haley

Zwarte misdaadfilm met o.a. John Travolta, Dan Stevens, Michael Pitt en Rob Brown. [update: Nederlandse releasedatum bekend]

Entertainment Weekly heeft de trailer van Criminal Activities op het net geplaatst, welke je hieronder terug kan vinden. De komische misdaadfilm is het regiedebuut van acteur Jackie Earle Haley (Watchmen). Het scenario is afkomstig uit de pen van Robert Lowell en bevat rollen voor John Travolta, Michael Pitt, Dan Stevens, Rob Brown, Edi Gathegi en Jackie Earle Haley zelf.

Vier jonge mannen worden herenigd bij de begrafenis van een oud-klasgenoot. Één van hen beweert een goede investering op het oog te hebben en haalt de anderen over om geld van een maffiabaas (Travolta) te lenen. De 'gegarandeerde opbrengst' verandert vanzelfsprekend in een verlies, waardoor de mannen hun lening terug moeten betalen door een ander maffiafiguur uit de weg te ruimen. De moeilijkheden en problemen stapelen zich vanaf dat moment op.


Op een Nederlandse bioscooprelease moeten we nog even wachten. De film zal op 14 januari gelimiteerd worden uitgebracht door Dutch Film Works.

NieuwsFilm

meest populair