Trailer voor volgende Netflix-film 'The Ridiculous 6'

Trailer voor volgende Netflix-film 'The Ridiculous 6'

Na 'Beasts of No Nation' volgt een western met onder meer Adam Sandler.

Hieronder zie je de eerste trailer van de film The Ridiculous 6, de tweede film van Netflix na het succesvolle Beasts of No Nation welke onlangs live ging op de streamingdienst. Hoofdrollen in de film zijn voor Adam Sandler, Taylor Lautner, Nick Nolte, Blake Shelton, Whitney Cummings, Luke Wilson, Steve Zahn, Danny Trejo, Chris Parnell en Lavell Crawford. Ook zijn er de nodige cameos van grote (komedie)namen.

Na Frank Coraci's The Ridiculous 6 volgen er nog drie projecten met Sandler, aangezien Netflix een contract met hem heeft afgesloten voor nog drie projecten. Vanaf 11 december te zien. Na de trailer tref je de poster aan.


In Ridiculous 6 speelt Sandler een man die is opgegroeid als wees, in een indiaanse stam. Lautner, Schneider, Wilson en Crews spelen zijn halfbroers en hier wordt nog een vijfde acteur aan toegevoegd. Nolte speelt Sandler teruggekeerde vader; Parnell een bank manager; Lovitz een welvarende industrieel en Cummings zijn flirtende vrouw. Forte en Trejo zijn de leiders van een rivaliserende bende, terwijl Buscemi een plaatselijke klusjesman speelt. Shelton mag de rol vervullen van Wyatt Earp.



NieuwsFilm

meest populair