Li Bingbing speelt hoofdrol in Stan Lee's superheldenfilm 'Realm'

Li Bingbing speelt hoofdrol in Stan Lee's superheldenfilm 'Realm'

De Marvel-vader komt met originele superheldenfilm.

Ondanks dat Comic-held Stan Lee, flink op leeftijd is en ogenschijnlijk zijn tijd lijkt te vullen met cameo's in de vele Marvel-films, werkt hij aan een Chinese superheldenfilm, welke zich focust op een vrouwelijke superheld.

Voor de hoofdrol is Li Bingbing aangetrokken. Ze is bekend uit zowel grote Chinese films als Hollywood producties, zoals Resident Evil: Retribution en Transformers: Age of Extinction. Verdere details over de film zijn onbekend.

The Hollywood Reporter meldt dat de film, met de titel Realm, gebaseerd is op een origineel nog niet uitgegeven idee van Lee: "Wat een kick was het om onze eerste Chinese vrouwelijke superheld te creëren, en het is zeker een machtige. Het is een geweldige ervaring geweest om leven te geven aan een internationaal vrouwelijk personage, en het is gebeurd op een wijze zoals we dat nog nooit hebben gedaan," aldus Lee.

De film wordt mede geproduceerd door Stan Lee Global Entertainment, het Chinese productiemaatschappij Fundamental Films en actrice Li Bingbing. Het script wordt opgepakt door The Three Musketeers en Predators-schrijver Alex Litvak.



NieuwsFilm

meest populair