Halle Berry gaat opnieuw scheiden

Halle Berry gaat opnieuw scheiden

De twee zouden constant vechten met elkaar.

Halle Berry gaat opnieuw scheiden. De actrice en Olivier Martinez zetten een punt achter hun huwelijk. Samen hebben zij een kind en de 49-jarige actrice heeft uit een eerder huwelijk haar 7-jarige dochtertje Nahla.

Het is nog niet precies duidelijk waarom de twee gaan scheiden. "Het huwelijk werkte uiteindelijk niet meer. Samen met Olivier probeert ze ervoor te zorgen dat de scheiding goed verloopt," aldus een kennis van het stel.

Een week voordat de scheiding werd aangekondigd, werd het gezin nog vrolijk gefotografeerd, maar dat was volgens een andere bron maar schijn. "Het werd steeds moeilijker. Er was altijd veel competitie en strijd. Het was constant een gevecht. Het zijn twee heethoofden en er was altijd sprake van veel gillen en vechten. Het gaat een bittere scheiding worden."

Maandag diende Berry de scheidingspapieren in onder een andere naam, echter moest zij woensdag opnieuw de papieren indienen en dit keer met de echte namen van de twee. In een verklaring heeft het koppel bevestigt dat hun huwelijk op de klippen is gelopen.

NieuwsFilm

meest populair