Angelina Jolie en Brad Pitt over hun 'stabiele' relatie

Angelina Jolie en Brad Pitt over hun 'stabiele' relatie

Elk huwelijk heeft z'n issues.

De twee hebben elkaar in 2004 ontmoet op de set van 'Mr and Mrs Smith' en zijn tot op heden dolgelukkig met elkaar. Angelina Jolie heeft samen met Brad Pitt in een duo-interview laten weten dat hun relatie "erg stabiel" is.

De 40-jarige actrice, die ook opbiecht dat het huwelijk zo z'n issues heeft, verteld dat het niet mogelijk had geweest om haar nieuwe film 'By The Sea' te maken als haar relatie met Brad niet "zeer stabiel" zou zijn. Naast haar taak als regisseur, is Angelina namelijk samen met Brad te zien in de film. ''Ik ga ervan uit dat het publiek snapt dat we deze film nooit zouden maken als dit scenario ook maar in de buurt van de realiteit zou komen. Wij worstelen helemaal niet met dat soort problemen.''

Tijdens het interview verteld het stel ook over de zware periode waarin Angelina een borstamputatie onderging om het het risico op borstkanker te verminderen. ''Ik wist dat hij er voor me was tijdens de operaties en dat ik me niet minder vrouw zou voelen hierdoor, dat zou mijn man niet laten gebeuren," aldus de actrice over Brad.

Brad steunde zijn vrouw volledig tijdens deze moeilijke periode. ''Wat er ook voor nodig is om de familie bij elkaar te houden, voor zo lang mogelijk, zal gebeuren. Het was een enge beslissing. Er kunnen veel dingen misgaan en verschillende kanten opgaan,'' aldus Brad.



NieuwsFilm

meest populair