'World War Z 2'-regisseur J.A. Bayona benaderd voor 'Jurassic World'

'World War Z 2'-regisseur J.A. Bayona benaderd voor 'Jurassic World'

Paramount zet om deze reden spoed achter de World War Z-sequel.

In een artikel over hoe Dennis Kelly (de Britse serie Utopia) is ingehuurd om de nieuwste versie van het script van World War Z 2 te schrijven, geeft The Hollywood Reporter aan dat Paramount Pictures haast achter het vervolg zet nu regisseur J.A. Bayona is benaderd voor het vervolg op Jurassic World.

Volgens The Hollywood Reporter wil Bayone (The Impossible) nog steeds de World War Z-sequel regisseren, maar zou de verleiding om Jurassic World 2 te regisseren erg groot zijn. Volgens bronnen kan Bayona ervoor zorgen dat World War Z 2 hierdoor voorlopig kan worden stilgelegd, en daarom heeft Paramount nu een top-scenarist ingehuurd om de zombie-sequel snel voor de camera te krijgen.

World War Z was een grote hit in 2013 en bracht ruim 540 miljoen dollar in het laatje, tegenover een budget van 190 miljoen dollar. Het vervolg, waarin Brad Pitt opnieuw de hoofdrol moet spelen, staat gepland voor een release in juni 2017. Pitt zal de film samen met Dede Gardner, Jeremy Kleiner, Ian Bryce en David Ellison produceren.



NieuwsFilm

meest populair