Jamie Chung en Bryan Greenberg zijn getrouwd

Jamie Chung en Bryan Greenberg zijn getrouwd

De acteurs gaven op Halloween elkaar het jawoord.

Afgelopen zaterdag draaide niet enkel om snoep en griezelen. Actrice Jamie Chung (Sorority Row) en acteur Bryan Greenberg (tv-serie How to Make It in America) stapten toen namelijk in het huwelijksbootje. De trouwerij vond plaats in Santa Barbara, Californië, bij het vakantieoord El Capitan Canyon.

Volgens een bron werd de toekomstige echtverbintenis uitgebreid gevierd. Ze begonnen op vrijdag, toen hielden ze een welkomstfeest dat ook als kostuumfeestje diende. "Een goed feest is heel erg belangrijk voor ze. Ze willen dat iedereen veel plezier heeft tijdens de bruiloft," meldt de bron. Hoewel er geen foto's gemaakt zijn (of in ieder geval gedeeld met het publiek), weet de ingewijde te onthullen dat de 32-jarige Chung en de 37-jarige Greenberg op vrijdag verkleed waren als karakters uit Back to the Future.

De pasgetrouwden waren al sinds 2012 een stel, in december 2013 raakten ze verloofd tijdens hun vakantie op de Turks- en Caicoseilanden. Binnenkort komt de romantische komedie Already Tomorrow in Hong Kong uit, waarin ze beiden een hoofdrol vertolken.



NieuwsFilm

meest populair