Spielberg wil 'Indiana Jones 5' maken

Spielberg wil 'Indiana Jones 5' maken

En inderdaad, met Harrison Ford!

De afgelopen weken zijn er weer volop nieuwtjes geweest rond Indiana Jones 5. Vandaag kunnen we daaraan toevoegen dat regisseur Steven Spielberg graag de film wil maken met acteur Harrison Ford. Dat meldde Spielberg in een van te voren opgenomen videoboodschap aan Ford, die de speciale Albert R. Broccoli Britannia award kreeg voor zijn bijdrage aan entertainment.

Spielberg vertelde het volgende: ”Ik kan niet wachten om Indiana Jones 5 met je te maken. Dit is geen aankondiging, maar gewoon mijn vurige hoop.” Tijdens de acceptatiespeech ging Ford niet direct in op de commentaren van Spielberg. Toch liet Ford in het verleden al eens weten interesse te hebben om teug te keren. "Mits hij maar niet teveel actie hoeft te ondernemen," voegde Ford daar toen aan toe.

Er zijn gemengde berichten geweest over de toekomst van de franchise. Zo meldde Deadline in het verleden nog dat Disney Chris Pratt op het oog had voor de rol van Indiana Jones, en vond Spielberg dat een prima plan. Vorige week meldde producent Frank Marshall nog dat het hercasten van de rol uitgesloten is. "We gaan het Bond-ding niet doen," zei hij daar kort maar krachtig over.

Wanneer er een nieuwe film in de franchise volgt is nog niet bekend. We weten wel dat Disney achter de schermen werkt aan het project, maar dat er nog geen scenario ligt.



NieuwsFilm

meest populair