Algemeen

Costner nogmaals als Robin Hood?

door FilmTotaal op 07.02.2005 om 16:43 in Algemeen
Kevin Costner heeft de financiële voordelen van het recyclen ontdekt en wil zich gaan bezighouden met Robin Hood : Prince of Thieves 2. De film moet zich een aantal jaren na het eerste deel afspelen, waarbij de personages uiteraard een stukje ouder zijn. Costner licht dit verrassende concept voor de duidelijkheid nog even toe:

[eng]"I am a little older - I could take the whole story a stage further which is an idea I am working on at the moment."[/eng]

De acteur liet onlangs overigens ook weten bezig te zijn met een vervolg op The Bodyguard.

20 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Slemper

Avatar

'De acteur liet onlangs overigens ook weten bezig te zijn met een vervolg op The Bodyguard. '


:|

nicholaszen

Avatar

Euh.. Ooit vond ik hem een HELE goede acteur... maar je moet weten waneer je OVER the top bent...

Colonel_Kurz

Avatar

Na zijn fantastische comeback met en in Open Range gaat hij DIT doen?

Kenji

Avatar

Haha... es kijken of Morgan Freeman ook zin heeft in een vervolg. :E

robbieraider

Avatar

If it ain't broke, don't fix it? zeggen ze in de VS en aangezien Robin Hood 1 goed was moet het volgens Costner weer lukken. Ik zeg altijd het kan misschien lukken ..kijk naar The Godfather.. kortom ze hebben gewoon een wonder nodig!
En Freeman zal waarschijnlijk niet meedoen,,
a. Robin Hood zal oud zijn, en Freeman was al oud genoeg in deel 1.. bereken de kansen maar!!
b. Freeman deed ook aan een vervolg.. was een grote fout,een fout die hij niet graag nog een keer wil maken.

Denman

Avatar

Euh.. Ooit vond ik hem een HELE goede acteur... maar je moet weten waneer je OVER the top bent...


Precies. Hij heeft ooit wel is aan de top geroken, maar omdat zijn veters los zaten is die gaan struikelen en viel hij zo alsmaar dieper naar beneden. Hij zit nu ergens in een ravijntje hoorde ik.

Thiver

Avatar

Ik kan me moeilijk voorstellen dat dit nieuws waar is. Costner heeft in het verleden vele malen aangegeven nooit een vervolg te zullen maken op een van de films waarin hij heeft gespeeld. Hoewel hij als acteur niet veel meer waard is vandaag de dag, is dat toch iets waarop ik hem nog enorm bewonder.

hettar

Avatar

Ravijntje? Zeg maar gerust de hellevuren!

Robin Hood was voor die tijd best goed, maar ze moeten met veel meer komen als het nu niet de grond gestampt in wil worden. Arme Kevin..

darkgoth

Avatar

Niet perse:N als je het gaat overdrijven wordt het ook niks ik vind/vond dat het goed gedaan was en het zou me niks verbazen als ie in die film cgi's wil gebruiken en ik besef dat cgi's tegenwordig in zijn maar dat werdt toen ook niet gebruikt maar toch, kijk maar naar films zoals the three musketiers, of first knight prachtige films en ook niet al te overdreven (tenminsten niet met cgi's)

kingcreole

Avatar

Nou ik vind costner best een goed acteur en vind de meeste film best goed hoor...open range..the postman..dances with wolves....

Keyser Söze

Avatar

Colonel_Kurz "Na zijn fantastische comeback met en in Open Range gaat hij DIT doen?"

Welke fantastische comeback ?

Rarara

Avatar

En waar blijft de opvolger van The postman : The taxcollector? en dances with bears? en Earth world? en... whatever. er zijn acteurs die te jonge sterven er zijn acteurs die te lang leven :p >Smiley face

kingcreole

Avatar

Er zijn mensen die niet veel verstand van films hebben volgens mij......wat is er in godsnaam mis met dances with wolves en open range

robbieraider

Avatar

kingcreole "er zijn mensen die niet veel verstand van films hebben volgens mij......wat is er in godsnaam mis met dances with wolves en open range"


nou.. ik vond dances with wolves geen fuck aan, hetzelfde indruk kreeg ik weer bij open range..maar toch check this out:
als je een film niks aan vindt, dat is dan jouw mening, en je mening mag je hier met iedereen delen daarvoor hoef je niet veel/geen verstand van film hebben. Moeten we soms aan jouw soort films aanpassen.. NO WAY!

Een ding nog, Costner maakt goeie films, maar ook veel te veel slechte films..

Colonel_Kurz

Avatar

Keyser Söze "Welke fantastische comeback ?"
Open Range was, naar mijn mening, een van de betere films van het afgelopen jaar en de beste film van Costner.

Rarara

Avatar

Laat ik het hier ophouden: zodra Costner die tenen-krommende romantische scene's uit zijn films houdt geef ik hem weer een kans. (fat chance! hij moet ook aan zijn vrouwelijke fans denken niet?).

Belloq

Avatar

Na Dances with Wolves had hij van mij wel mogen stoppen.

crazy nelis

Avatar

Ben ik het niet mee eens. kevin is wel erg amerikaans maar robin hood was een goeie film en we hebben wel meer oudere robins gezien denk maar aan sean connery. en het vervolg van morgan freeman was minder goed als deel een maar toch wel een redelijke film als jullie kiss the spider bedoeln. ik denk dat het best goed kan komen met een robin in zijn najaren. en tegen over de all american hero kevin kan wel weer een geweldige boef staan ik heb er nou al zin in.

Colonel_Kurz

Avatar

Belloq "Na Dances with Wolves had hij van mij wel mogen stoppen."
Toch maakte hij met Open Range een betere film...

Inf3Rno

Avatar

crazy nelis "en het vervolg van morgan freeman was minder goed als deel een maar toch wel een redelijke film als jullie kiss the spider (underline) bedoeln."


Niet lullig bedoel maar je gooit er nu 2 door mekaar het is : 1 Kiss the girls
en : 2 Along came a spider

Maar je hebt wel gelijk Along came a spider is ook wel aardig..

Maar goed ik denk ook dat Costner het bijltje er bij neer moet gooien,hij heeft zijn langste tijd gehad...
Toppie bereikt..

NieuwsFilm

meest populair