Wordt Marvels 'Iron Fist' een Netflix-film in plaats van een serie?

Wordt Marvels 'Iron Fist' een Netflix-film in plaats van een serie?

Voor de mystieke elementen van het personage zou een groter budget vereist zijn.

Nu Daredevil een daverend succes is gebleken en Jessica Jones een van de meest geanticipeerde series van het jaar is, wordt er hard nagedacht over de volgende twee series. De opnames van Luke Cage zijn inmiddels begonnen, maar hoe zit het met Iron Fist, de vierde serie die Netflix in samenwerking met Marvel maakt?

De afgelopen maanden gingen er meerdere geruchten dat er onenigheid is over de aanpak van Iron Fist, met name wat betreft de mystieke elementen, die zorgen voor een heel andere toon dan we gewend zijn van Daredevil en Jessica Jones. Daarnaast lijken er ook problemen te zijn betreffende de casting van het personage.

Website Peel The Orange heeft nu vernomen dat er nog niet is besloten over het 'format' van het project. Netflix zou namelijk overwegen om in plaats van een serie, een Netflix-film te maken van Iron Fist. Voordelen hiervan zouden zijn dat er meer geld besteed kan worden, een eenduidigere verhaallijn gebruikt kan worden en dat het duistere randje behoyden kan worden. Ook zou er dan met gemak een andere toon kunnen worden toegepast, zonder al te veel rekening te hoeven houden met de andere series.

Een ander gevolg van een Iron Fist-film zou volgens de site zijn dat Marvel en Netflix mogelijk een ander personage zullen gebruiken om onderdeel uit te maken van het vierkoppige team The Defenders, wat zomaar wel eens Jon Bernthals Punisher zou kunnen zijn, die in het tweede seizoen van Daredevil zijn opwachting maakt.



NieuwsFilm

meest populair