Nieuwe synopsis 'Batman v Superman' onthult strijdplan Lex Luthor

Nieuwe synopsis 'Batman v Superman' onthult strijdplan Lex Luthor

En raad eens wanneer we naar verwachting de nieuwe trailer krijgen te zien.

De website van Odeon Cinemas, één van de grootste bioscoopketens in Groot-Brittannië, heeft een synopsis geplaatst voor Batman v Superman: Dawn of Justice. Ondanks dat dit geen officiële synopsis is, lijkt deze wel iets te onthullen over het strijdplan van Lex Luthor.

De aartsvijand van Superman (Henry Cavill) blijkt namelijk ook Batman flink dwars te gaan zitten, en wel voor zijn eigen gewin. De passage uit de synopsis met de nieuwe info:

Clark Kent vertrouwt Gothams mysterieuze en gemaskerde burgerwacht niet. Bruce Wayne vertrouwt de buitenaardse die bijna Metropolis niet. En Lex Luthor, die als geen ander Superman haat, manipuleert hen allebei voor zijn eigen gewin."

Het lijkt er dus op dat Jesse Eisenbergs Lex Luthor het aandurft om beide superhelden dwars te zitten. Dit zal dan (één van) de reden(en) zijn dat Bats en Suups vriendjes worden en de basis leggen voor de Justice League.

De nieuwe trailer verschijnt naar verwachting met de release van Star Wars The Force Awakens. Naar verluidt meldde Zack Snyder dit tegenover de website 411Mania. Uiteraard geen verkeerde keuze, aangezien er dan vele miljoenen mensen de bioscoop bezoeken. Verwacht dan overigens nog meer trailers, bijvoorbeeld die van Captain America: Civil War. Vanaf 16 december is het dus een extra groot feest om naar de bioscoop te gaan.



NieuwsFilm

meest populair