Steve Guttenberg wil zijn familie doden in komedie 'Lookin' Up'

Steve Guttenberg wil zijn familie doden in komedie 'Lookin' Up'

Hij krijgt er echter de kans niet voor...

Police Academy-oudgediende Steve Guttenberg zal de hoofdrol spelen in de onafhankelijke zwarte komedie Lookin' Up, dat bericht Variety. De geestige onderneming ziet de acteur als een medewerker van een bank optreden die ontslagen en vervangen wordt door een geldautomaat. De voormalige bankbediende besluit daaropvolgend zijn vrouw te vermoorden, omdat ze vreemdgaat, en zijn dochter omdat ze zijn geliefde hond heeft verkocht. Als schepje daarbovenop wil hij ook zijn schoonmoeder het graf injagen. Zijn plannen mislukken daarentegen, maar hij krijgt alsnog de schuld wanneer de vrouwen door middel van abnormale ongelukken om het leven komen.

Debra Sullivan speelt Guttenbergs vrouw en Riva Rose zijn dochter. Andere rollen worden ingevuld door Fay DeWitt, Diane Travis en Roger Kent. Marvin Kaplan (Wild at Heart) pende het scenario, welke acteur T.J. Castronova regisseert. De opnames zijn namelijk pas geleden in Los Angeles van start gegaan.

Guttenberg noemde het script absurd en was daar tevreden over. Naar verluidt wil hij het karakter dat Gene Hackman in The Conversation speelde gebruiken als rolmodel - beide personages belanden in situaties waar zij geen grip op hebben.

NieuwsFilm

meest populair