Tweede én derde tease 'Alice Through the Looking Glass'

Tweede én derde tease 'Alice Through the Looking Glass'

De Red Queen heeft snode plannen en wat doet dat vogeltje met die spiegel?

Maandag was er al een eerste teaser voor Alice Through the Looking Glass. Gisteren was er nog een en vandaag heeft Disney er nog een vrijgegeven. In de onderstaande video’s kan je zien hoe een beestje langs Alice (Mia Wasikowska) vliegt, regelrecht een spiegel in. De andere video toont de Red Queen (Helena Bonham Carter), die aan te oordelen naar haar lach, behoorlijk valse plannen heeft. De eerste volledige trailer volgt vermoedelijk heel snel.



In de film van regisseur James Bobin moet Alice (Wasikowska) terug naar Wonderland. De Mad Hatter (Johnny Depp) heeft haar nodig, want er iets iets met hem aan de hand. Dankzij Time (Sacha Baron Cohen) kan Alice terug in de tijd reizen en ontmoet ze veel jongere varianten van bekende personages. Aanwezig is ook de vader van de Mad Hatter, Zanik Hightopp (Rhys Ifans).

Dat Disney besloot dit vervolg te maken zal weinig mensen verbazen. Het origineel haalde in 2010 op een budget van 200 miljoen dollar nog zo'n 1 miljard dollar op wereldwijd. De film vormde ook het startschot voor een hele reeks live action sprookjes van Disney. Alice Through the Looking Glass gaat op 1 juni in première. Hieronder nogmaals de eerste teaser.


NieuwsFilm

meest populair