Video

Volledige trailer 'Kung Fu Panda 3'

DreamWorks geeft Po zijn mooiste avontuur tot op heden!

door Bram de Groot om 14:20 in Video
Met Shrek, Madagascar en How to Train Your Dragon mag Kung Fu Panda zich rekenen tot de succesvolste DreamWorks Animations-franchises sinds de start van de animatiereus in 2003. Aankomend jaar verschijnen van de studio twee titels: het originelere Trolls en een derde deel in Kung Fu Panda-wereld: Kung Fu Panda 3, geregisseerd door Jennifer Yuh en Alessandro Carloni.

Kung Fu Panda 3 laat ons uiteraard Po (Jack Black) in actie zien, samen met zijn maatjes Shifu (Dustin Hoffman), Tigress (Angelina Jolie), Monkey (Jackie Chan), Mantis (Seth Rogen), Viper (Lucy Liu) en Crane (David Cross). Hij komt in zijn derde avontuur onder meer zijn biologische vader Li (Bryan Cranston) tegen en hij neemt het op tegen de slechterik Kai, ingesproken door J.K. Simmons. Vanaf 13 april in de Nederlandse bioscoop.

In Kung Fu Panda 3 wordt Po herenigd met zijn vader Li. Samen gaan ze naar een verscholen pandaparadijs. Ondanks deze mooie hereniging moet hij ook zijn klauwen laten zien. Het pandaparadijs wordt namelijk bedreigd door de bovennatuurlijke slechterik Kai die de krachten heeft gestolen van verslagen Kung Fu Meesters. Samen met zijn oude vrienden en de andere panda's trekt Po opnieuw ten strijde.

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

meanrat

Avatar

Oh ja! :Y

Bilbo

Avatar

Kung Fu Panda 2 ging echt recht voor de feels. Ik hoop dat deze de feels echt helemaal kapotmaakt.

M0vieFreak

Avatar

Ziet er weer goed uit. Smiley face Ik heb er zin in.

KeesjeNL

Avatar

Bilbo "Kung Fu Panda 2 ging echt recht voor de feels. Ik hoop dat deze de feels echt helemaal kapotmaakt."
De feels in deel 2 vond ik juist geweldig, ondersteund door prachtige muziek.

Roeltje

Avatar

Ik kijk ONWIJS veel uit naar deze film! Ik ga deze trailer niet kijken, hoewel het wel heel erg verleidelijk is. Deel 1 is supergaaf en deel 2 is nog beter en staat sowieso in mijn top 10 beste animatiefilms ooit.

Decepticon

Avatar

Roeltje "Deel 1 is supergaaf en deel 2 is nog beter en staat sowieso in mijn top 10 beste animatiefilms ooit."
Ben ik helemaal met je eens, deel 1 is supergaaf en goed en 2 is idd nog beter, maar deze volledige trailer overtuigd me nog steeds niet. Ik vind het er niet goed uitzien voor een nieuw avontuur, het lijkt wel puur comedy, geen schrijntje van iets serieus en ik zie ook praktisch geen gevecht in de trailer.
Ook de schurk Kai komt helemaal niet dreigend over, veel te komisch, ik hoop echt dat dat in film verder anders is.

berepoot123

Avatar

Ik vind ze allebei geweldig maar de eerste wint het van de 2e.

NieuwsFilm

meest populair