George Miller over 'Mad Max: The Wasteland'

George Miller over 'Mad Max: The Wasteland'

Is er ruimte voor een cameo van Mel Gibson?

In een interview met Deadline ging regisseur George Miller in op Mad Max: The Wasteland. Hij vertelde onder meer over de titel van de film en over de plannen die er zijn met de franchise. Het zou nog wel een tijdje kunnen duren voordat de film er komt.

”Des te meer ik speculeer over wat er aan het gebeuren is, des te meer ik spoilers probeer te vermijden. Ik merk ook dat in cirkeltjes praat,” vertelde Miller. ”Dus wat ik nu kan vertellen, is dat we kijken naar de mogelijkheid om er hier meer van te maken, maar wat de timing betreft weet ik het echt niet zeker. Waarschijnlijk zal het niet Wasteland gaan heten. Dat kan ik wel zeggen. Het is gewoon de werktitel die we hebben.”

Verder zal Tom Hardy in elk geval terugkeren in de film. Mel Gibson krijgt geen cameo. ”Niet in deze films en dat om een eenvoudige reden. Als Mel, die in de herinneringen van veel mensen Max is, in de volgende film zou komen, zou het mensen uit de film halen. Terwijl we juist zo ons best doen mensen zoveel mogelijk in de film te houden. Het zou een beetje zijn alsof je Roger Moore in een James Bond-film met Daniel Craig ziet. Het is leuk, maar haalt je ook uit de ervaring van de film.”

Daar Fury Road wereldwijd meer dan 350 miljoen dollar ophaalde en kritisch bijzonder goed ontvangen werd, maakt de kans op een vervolg groot.



NieuwsFilm

meest populair